Szymanowski: Vil gøre mig værdsat af Brøndbys fans

Brøndbys nyerhvervelse Alexander Szymanowski glæder sig til at møde Brøndbys fans. Han håber mest af alt, at han bliver værdsat af dem for sit spil på banen.

90 minutter.dk fik i forbindelse med fredagens træning en mulighed for at få en snak med en spiller, som mange af Brøndbys fans har store forventninger til. Under samtalen med Alexander Szymanowski blev der ydet velvillig assistance fra Casper Santin fra Brøndbys administration, da han blandt mange andre kvaliteter også taler flydende spansk.

Alexander Szymanowski blev spurgt lidt om baggrunden, hvorfor han endte i Brøndby.

- Inden Brøndby IF rettede henvendelse til Recreativo de Huelva kendte jeg lidt til klubben. Jeg vidste, at de havde spillet store europæiske kampe tidligere. Jeg håber, at jeg via mit spil kan være med til at klubben igen begynder at vinde kampen og komme opad i tabellen. Jeg er helt klar over, at det netop nu er meget vigtigt for klubben, at der kommer nogle sejre.

Om egne kvaliteter for talte Alexander Szymanowski:

- Jeg er en spiller, der altid har arbejdet for holdet. I vil komme til at se en spiller, der arbejder hårdt – også i den defensive del af spillet. Min spidskompetence er hurtighed, som jeg blandt andet udnytter i kontraangreb.

Loyal over for Recreativo de Huelva

I den danske presse blev der skrevet, at Alexander Szymanowski ikke ville til Brøndby. Men det var tilsyneladende ikke helt korrekt:

- Det er korrekt, at jeg til spanske medier sagde, at jeg ikke ville væk fra Recreativo de Huelva. Men det skyldes, at jeg altid havde været glad for at være i klubben. Jeg er loyal over for klubben og mine medspillere. Derfor ønskede jeg på det tidspunkt ikke at give udtryk for at komme væk, da forhandlingerne med Brøndby dengang ikke var fremskredne nok. Jeg ønskede ikke skabe splid i Recreativo de Huelva ved at give udtryk for, at jeg ønskede at komme væk.

Glæder sig til at møde Brøndbys fans

Kampen mod OB står for døren og her får Brøndbys fans med overvejende sandsynlighed mulighed for at se klubbens nye kantspiller.

- Jeg glæder mig til at møde klubbens fans, som jeg har hørt meget godt om. Et af mine store mål er, at jeg via mit spil og min fight bliver værdsat af klubbens fans, lyder det sluttelig fra den lille kantspiller, inden han går videre til det næste interview.